togethertravel

 

  

Krakov - Nova godina 2020

Ocenite ovaj članak
(34 glasova)

TERMIN: 29.12 2019 - 03.01.2020

6 DANA (3 noćenja sa doručkom)

Krakov – Proverite zašto je ovaj grad nekada bio prestonica Poljske. Grad odiše energijom, mladošću i jedan je od većih univerzitetskih centara u Evropi. Izuzetno niske cene i veliki broj studenata u ovom gradu (negde polovina od ukupnog broja stanovnika grada) govore sve o provodu koji možete sebi priuštiti ovde. Pored izuzetnog provoda Krakov i uopšte ovaj deo Poljske je bogat kulturnim i istorijskim nasleđem

Program putovanja:

29.12.2019. (prvi dan) - Polazak autobusa za Krakov sa parkinga kod Buvljaka na Novom Beogradu oko podneva. Noćna vožnjapreko Mađarske i Slovačke.

30.12.2019. (drugi dan) - Dolazak u Krakov uprepodnevnim časovima. Smeštanje u hotele/hostele. Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svetskog rata i obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u Krakov. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka uKrakovu – Welcome Krakov party...Noćenje

31.12.2019. (treći dan) - Obilazak grada u pratnji vodiča(centralni gradski Trg , brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem , stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije, Cvetna vrata, stare gradske zidine, opasni Zmaj pod Vavelom, ulica Florianska).. Zagrevanje za novogodišnju noć- Odlazak fakultativno na doček u neki od najboljih klubova Krakova

01.01.2020. (četvrti dan) – Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima fakultativno razgledanje Jevrejske četvrti u pratnji lokalnog vodiča. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Krakov party...Noćenje

02.01.2020. (peti dan) - Prepodnevni Fakultativni obilazak 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“. Podzemno jezero na dubini od 100m, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Povratak u Krakov i napuštanje soba. Polazak za Budimpeštu oko 15h. U kasnim večernjim satima stižemo na dokove Budimpešte gde ćete moći da fakultativno prisustvujete žurci na brodu. Bilo da ste zaljubljenik u arhitekturu ili party manijak svakako ćete biti oduševljeni krstarenjem Dunavom uz odlične muzičke vibracije. Posle žurke nastavak putovanja za Beograd.

03.01.2020. (šesti dan) - Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

FIRST MINUTE - cenovnik vazi do 19. novembra (usteda 20e)

Termin 29.12.2019 - 03.01.2020. Smeštaj Cena NI Cena BG Cena NS

Hostel BABILON
SIRI CENTAR GRADA
USLUGA : NOĆENJE

1/2 soba 125€ 115€

115€

1/3 apartman 120
110
110
1/4 apartman 115€ 105€ 105€

Hotel CAMPANILE ***
USLUGA : NOĆENJE SA DORUČKOM

1/2 soba  175   165€ 165€

Hotel DS KRAKOWIAK*
USLUGA : NOĆENJE

1/2 soba 135€ 125€  125€

CITY Hostel

Hotel CAMPANILE ***

Hotel DS KRAKOWIAK*

Polazak iz Nišaće biti realizovan ako bude min 15 osoba.

Cena aranžmana obuhvata:

 1. Tri noćenja sa uslugom iz tabele u izabranom hotelu/hostelu/apartmanima iz ponude,
 2. Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd),
 3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 4. Organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa osiguranje)
 2. Fakultativne izlete (obilazak Aušvica, Obilazak Vjeličke, Fakultativne žurke u Krakovu, Repriza Nove Godine u Budimpešti, Obilazak Jevrejske četvrti)
 3. Depozit za slučaj štete 10€ po osobi, plaća se na recepciji u hostelu i vraća prilikom checkout-a ukoliko nema štete (samo za CITY hostel)
 4. Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 1. Gotovinsko plaćanje:depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 2. Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 5 rata do 1.marta 2020. godine.
 3. Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta

OPIS SMEŠTAJA:

City Hostel nalazi se u samom centru grada na 7 minuta hoda od centralnog gradskog trga. Sjajna stvar u ovom hostelu je to što neke od soba imaju sopstvena kupatila , što nije slučaj u hostelima. Na raspolaganju su 1/2, 1/3, 1/5, 1/6 sobe.

Campanile Cracoviehotel*** - Osetite atmosferu starog grada Krakova - je sjajan hotel koji se nalazi u strogom centru grada na 5 min hoda od centra Krakowa. Hotel nudi 106 izuzetno prostranih i udobnih soba sa novim krevetima i madracima: Na raspolaganju su sobe za dve osobe sa francuskim ležajem (160 x 200 cm) i dvokrevetne sobe sa dva kreveta (90 x 200 cm). Površina sobe je oko 20 m2, i pruža udobnost. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem ili kadom, TV i Wi-Fi internet. Doručak je uključen u cenu.

Tutti Frutti Hostel / Apartments Hostel koji je godinama dobijao ocenu za najbolji hostel u Poljskoj, a i šire. Sjajno osoblje i sama lokacija učiniće vam boravak u Krakovu jako prijatnim. Smešteni ste bukvalno u "Knez Mihajlovoj" Krakova na dva minuta od centralnog gradskog trga. Na raspolaganju su vam višekrevetne sobe 1/3, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10 sobe.

Olimp Hostel se nalazi u Krakovu, 10-ak minuta vožnje od centra. Nudi sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i kuhinjom. Sve sobe u hotelu Olimp jednostavno su nameštene i imaju kuvalo za vodu i posuđe. Svaka ima radni sto sa posebnim ili deljivim kupatilima. Gosti imaju pristup potpuno opremljenom kuhinjom sa električnim štednjakom i sudoperom. Osoblje na recepciji je na raspolaganju 24 sata dnevno.

DS Krakowiak Hotel*nudi dvokrevetne sobe i 24-časa otvorenu recepciju. Svaka soba je opremljena TV-om i poseduje kupatilo. Takođe tu je i besplatan parking za one koji dolaze sopstvenim prevozom. Nalazi se u blizini Olimp hostela, na 10-ak minuta vožnje prevozom od centra grada.

Nawojka HOTEL** : Nalazi na 5 min vožnje od centra ili 20 minuta lagane šetnje. Na raspolaganju su sobe i apartmani. Sobe poseduju sopstveno kupatilo kao i tv,radio, frižider i stočić.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016.
Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS. Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

 • troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;
 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:
 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;
 • potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju štete nanete putniku:

 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;
 • potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

 

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs