togethertravel

 

  

Milano - Nova godina 2020

Ocenite ovaj članak
(9 glasova)

Nova godina MILANO 2020

5 DANA (2 noćenja sa doručkom)

TERMIN:  30.12.2019 - 03.01.2020.

 

Milano je najmoderniji italijanski grad koji je u isto vreme zadržao veliki deo istorijskog šarma. U Milanu ćete uživati u njegovim zanimljivim pričama - Duomo jedna od najvećih i najgrandioznih gotskih katedrala na svetu, La Scala jedna od najbolje utvrđenih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele grandiozna šoping galerija sa jednim od najfinijih modnih i dizajnerskih postavki najluksuznijih brendova u Evropi, San Siro - čuveni stadion na kome igraju A.C Milan i Inter Milan, Castello Sforzesco ogromni srednjovekovni zamak. Sve u svemu ostaviće vas bez daha i zasigurno ćete provesti prelepe trenutke koji će se pamtiti do kraja života.   

Program putovanja:

 

30.12.2019. (prvi dan)– Polazak autobusa iz Beograda I Novog Sada u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti.

 

31.12.2019. (drugi dan)– Vožnju nastavljamo severnom Italijom i njenim provincijama Friuli-Venezia Giulia, Veneto i Lombardia. Dolazimo u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: stadion Giuseppe Meazza u četvrti San Siro, Castello Sforzesco– nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva,La Scala– jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana. Ulazak u hotel posle 17h. Kratki odmor i priprema za novogodišnje veče i odlazak na doček Nove godine na trgu Duomo sa koncertom. Noćenje.

 

01.01.2020. (treći dan)Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet za Lugano - švajcarski gradić koji je okružen Alpima i Como - jedan od najlepših evropskih jezera. Polazak je u jutarnjim časovima. Po dolasku u Lugano razgledanjekatedrale St. Lornzo, crkve St.Maria Angioliiz XVI veka, Gradskog parka, vile Ciani, Trga Riforme... Kraće slobodno vreme za razgledanje grada. Polazak za Como. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Usputni obilazak ComaTrg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele, St. Abbondio najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka. Slobodno vreme za razgledanje grada. Povratak u Milano do 20h. Priprema za reprizu Nove godine.Noćenje.

 

02.01.2020. (četvrti dan)Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Slobodno vreme u centru Milana ili tročasovni fakultativni izlet do nekadašnje prestonice Langobarda, srednjovekovne Pavie. Po dolasku u Paviu, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: Ponte Coperto, crkva St. Michele, Duomo, trg Pobede, zamak Visconti. Slobodno vreme (1,5 sat) i povratak u Milano i nastavak odmah putovanja ka Srbiji uz usputni obilazak grada ljubavi Verone. Po dolasku, obilazak grada uz razgledanje: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjoria, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Julijina kuća. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (1,5 sat). Noćna vožnja ka Srbiji preko Slovenije i Hrvatske.

 

03.01.2020. (peti dan)–Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima u zavisnosti od stanja na granicama i putu.

 ULTRA FIRST MINUTE za prijave do 19. novembra

Termin 29.12.2019 - 03.01.2020.

Smeštaj

Cena BG

Cena NS

Cena NI

IDEA HOTEL 4****

USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM

1/2 soba

145€

155€

-

1/3 soba

135€

145€

-

1/4 soba

125€ 135€  

Polazak iz Nišaće biti realizovan ako bude min 20 osoba.

Cena aranžmanaobuhvata:

 1. Dva noćenja sa kontinentalnim doručkom u BB Hotel Milano Sesto
 2. Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd),
 3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 4. Organizacioni i drugi troškovi agencije.

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje rsd
 2. Fakultativne izlete (Lugano i Como: 25e, Pavia 10e)
 3. Boravišna taksa 1,5e po osobi po danu
 4. Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 1. Gotovinskoplaćanje:depozit 2000RSD prilikomrezervacije, 4000RSD mesec dana nakon prijave, ostatak najkasnije do 15.decembra 2018.godine
 2. Čekovigrađana: mogućnostplaćanja u 5 rata do 1.marta 2020. godine
 3. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

 Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

OPIS SMEŠTAJA:

BB Hotel Milano Sestoformalno je kategorisan za 3*** ali potpuno renoviran i moderan da po kvalitetu izgleda kao da poseduje 4****. Nalazi se u širem centru Milana na oko 15ak minuta vožnje metroom do katedrale Duomo. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, wi-fi, klimu, LCD televizor, radni sto i sef. Više možete pogledati na zvaničnom sajtu http://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja.

 

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2017.

Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

 

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

-              troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;

-              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:

-              potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;

-              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku:

-              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;

-              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

 

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs