togethertravel

 

  

Prag - Nova godina 2020

Ocenite ovaj članak
(34 glasova)

TERMIN: 29.12 - 03.01.

6 DANA (3 noćenja sa doručkom)

Prag je jedan od najlepših i najočuvanijih evropskih prestonica. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Grad na reci Vltavi u kome su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela. Sve te crkve, mostovi i kule kao da su istrgnuti iz prošlosti i smešteni u današnje vreme, samo za nas I naše uživanje u nestvarnoj lepezi arhitektonskih stilova koja se otvara u svakom kadru. Danas je Prag evropska metropola, puna života, puna mogućnosti za dobar provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo.

Plan Puta:

29.12.2019. 1. dan: Polazak ispred Sava Centra (savska strana) u večernjim časovima (oko 19:00h). Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

30.12.2019. 2. dan: Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Narodni muzej, Vaclavski trg, Obecni Dum, Karlov univerzitet , Celetna ulica,Starogradski trg, Astronomski sat, spomenik Janu Husu, Tinska crkva, Klementinijum, Karlov most). Nakon razgledanja smeštanje u hotel. Uveče žurka dobrodošlice u nekoj od diskoteka. Noćenje.

31.12.2019. 3. dan: Doručak. U prepodnevnim časovima fakultativni izlet panoramsko razgledanje grada - najstariji deo grada Višehrad, crkva sv. Petra I Pavla, Dansing House, Nacionalni Teatar, Rudolfinum i obilazak jevrejske četvrti sa više Sinagoga, uključujući obnovljenu najstariju Sinagogu u Evropi i najluksuzniju Parisku ulicu u Pragu. Nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče doček Nove Godine koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima ili fakultativni odlazak u neku od diskoteka. Noćenje.

01.01.2020. 4. dan: Doručak. Fakultativni izlet u Karlove Vari, obilazak banjskih lekovitih izvora termalne vode i kolonada (Vrdlo,Mlinske kolonade, Pijačne Kolonade...), Grand Hotel Pup, crkvu Sv. Marije Magdalene, rusku pravoslavnu crkvu Sv. Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki...), kao i poznatim holivudskim ličnostima koji svake godine posećuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Povratak u Prag u večernjim časovima. Noćenje.

02.01.2020. 5. dan: Doručak. Druga info tura i upoznavanje gornjeg grada u pratnji vodiča (crkva Loreto, palate Lobkovic, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, smena straže na trgu ispred kraljevskog dvorca, katedrala Sv. Vita, Crkva Sv. Đorđa, Kapela Marije Terezije, Kula Daliborka, muzej Franca Kafke ). U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja- krstarenje Vltavom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Mađarsku u večernjim časovima.

03.01.2020. 6 dan: Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

OPIS SMEŠTAJA:
Campus JIH***je deo poljoprivrednog fakulteta u hotelskom delu zgrade studentskog kompleksa koji je namenjen za smeštaj turista i zvanično je kategorisan sa *** (zgrada JIH.) Smešten je u Pragu 6 u zelenom delu sa veoma dobrim saobraćajnim vezama. Autobuske linije 107 i 147 voze do metro stanice Djevička koji direktno vozi do Vaclavskog trga (4 metro stanice. )Svesobesusaodvojenim ležajevima opremljene TVsakablovskom, kupatilo, tuš kabinom, WC, WIFI,recepcija 24h.Doručak je samouslužni i služi se u G restoran udaljenom 150m.

ULTRA FIRST MINUTE za uplate do 19. novembra

Termin 29.12.2019 - 03.01.2020. Smeštaj Cena NI Cena BG Cena NS

Campus JIH hotel***

Usluga: Noćenja sa doručkom

1/4 160
150€ 150€
1/2   175
165€ 175€

 

Polazak iz Niša će biti realizovan ako bude min 15 osoba.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

1. Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
2. 3 noćenja sa doručkom (Buffet– samoposluživanje) u 1/4i1/2 sobama CAMPUS JIH ***HOTEL u Pragu,
3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
4. Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa Osiguranje)
2. Fakultativne izlete i ulaznice na lokalitete,
3. Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

1. Gotovinskoplaćanje:depozit 2000RSD prilikomrezervacije, II rata 30€ (u dinarskojprotivvrednostipogornjemkursuKomercijalnebankenadanuplate) dvenedeljenakonprijave, ostataknajkasnije do 15 dana pre početkaaranžmana.
2. Čekovigrađana: mogućnostplaćanja u 5 rata do 1.marta 2020. godine.
3. Kredit: mogućnostplaćanjakreditnimkarticamaKomercijalnebanke
4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.
U slučajunedovoljnogbrojaprijavljenihputnika, rok za otkazaranžmana od straneagencije je 5 dana preputa.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016.
Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.
Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:
- troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;
- potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:
- potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;
- potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.
U slučaju štete nanete putniku:
- potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;
- potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

 

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs