togethertravel

 

  

OHRID - Nova godina 2020.

Ocenite ovaj članak
(165 glasova)

 

5 DANA (3 noćenja)

TERMIN:  30.12.2019 - 03.01.2020.

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i celog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vreme zaboravljena destinacija. Pre 2400 godina Ohrid je bio poznat pod imenom Lihindos što u prevodu znači Božanska svetlost, dok današnji ne tako spektakularan naziv Ohrid potiče od slovenske reci “o hrid”, prema položaju grada koji zapravo leži na hridi koja se uzdiže iznad Ohridskog jezera. Ohridsko jezero, poznatije kao “makedonsko slatkovodno more” i “ muzej živih fosila” je jezero koje je nastalo pre nekoliko miliona godina tektonskim pomeranjem zemljišta. Pored zanimljive istorije i prelepih crkava ovo je mesto centar zabave zbog čega smo ga i odabrali za novogodišnje putovanje

Poslednjih nekoliko godina se neprimetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelepog jezera. Pored toga izleti i niske cene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN - 30.decembar(prvi dan)

Okupljanje putnika u kasnim popodnevnim / večernjim časovima na parkingu kod Lokomotive u Novom Sadu, na parkingu Sajma u Beogradu, nastavak voznje do Nisa(parking Tempo) i Leskovca(gradska autobuska stanica) i Vranja (putnici dobijaju informaciju 2 dana pred polazak o tacnom vremenu i mestu polaska!). Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.DAN - 31.decembar

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku zagrevanja i upoznavanja. Povratak u smestaj i spremanje za najludju noc. Organizovani  DOCEK NOVE 2020 :)  u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

3.DAN - 01.januar

Fakultativna dnevna zurka na brodu, nema stajanja dok traje party putovanje. A ako Vam je i to malo, u obliznjem klubu nastavljamo sa dnevnom zurkom. U vecernjim casovima smo pripremili reprizu novogodisnje veceri u oblizenjem klubu. Nocenje.

4.DAN - 02.januar

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum-a i Biljaninih izvora. Posmatracete usce Crnog Drima u Ohridsko jezero, uzivacete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, cucete otkucaje srca iz kovcega Sv.Nauma, probacete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupicete najlepse suvenire ukrasne ohridskim biserima. Nakon povratka spremili smo dnevu zurku. U vecernjim casovima fakultativni odlazak na GOODbye Party. Nocenje.

5.DAN - 03.januar

 Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Leskovac / Niš / Beograd / Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Leskovac / Niš / Beograd u kasnim večernjim časovima

 

Termin
29.12.2018 -
02.01.2019.

Smeštaj

Cena NI/LE

Cena BG

Cena NS

Hotel MR. I  - 4*

 

1/3

uskoro

uskoro

uskoro

1/2

uskoro

uskoro

uskoro

App Damjan

Damjan II

vila Via Sakra

App Smakoski

1/6

x

x

x

1/5

x

x

x

1/4

x

x

x

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

Vila Funda
Vila Dudan
Apartmani Aqua Blue
Apartmani San Mari
Vila Marija

Vila Argiroski

1/4

x

x

x

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

Vila Kosta

Vila Funda II

App Pejic

Paveldi

Apartman Nermin

1/5

x

x

x

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

Nemo DeLux apartman

Kosta DeLux

vila Mishe

Nova app

1/3, 1/4, 1/5

x

x

x

1/2

x

x

x

Vila Filand 4*

1/5

x

x

x

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

Vila Matej

Vila Pop Markov

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

 
Vila Biiser

Vila Celus

Vila Luccia

Vila Luccia II

1/4

x

x

x

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

 
Vila Belo Jezero

1/3

x

x

x

1/2 Back

x

x

x

1/2 FRONT

x

x

x

Vila MIA

1/4 studio

x

x

x

1/4 apartman

x

x

x

App DAC

DAC M

DAC E

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

Vila Maja,

Vila Marjan

Dimar studia

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

Vila Greta Pipile

Vila Rebeka

Vila Kice

Vila Pasko

1/4 - 1/5

x

x

x

1/3

x

x

x

1/2

x

x

x

 

 Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa, bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, agencija \"Together Travel\" ne snosi odgovornost.

Cena aranžmana obuhvata:

1. Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd),

2. Tri noćenjau smeštaju iz tabele,

3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,

4. Organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana neobuhvata:

1. Boravišnu taksu - 1€ po noći,

2. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 500rsd (Osigurana suma 30.000 evra, Sava osiguranje),

3. Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora, Afterparty na brodu)

4. Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA: 

  • Gotovinsko plaćanje: depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) do 1. novembra 2019, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana. 
  • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 3 rate do 1. marta 2020. Godine. (cekovi se deponuju u ag do 01.12.19.)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

 Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ JE 10€ po osobi na Nis cenu.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Vila Mishe

Vila je potpuno nova, luksuzno opremljena. Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od samog jezera. Objekat Villa Mishe nudi smeštaj sa flat-screen TV-om u Ohridu, na manje od 8 minuta hoda od luke Ohrid. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.Dostupno je potpuno opremljeno sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Vila ima terasu.

MR.I

Smešten u Ohridu, na 500 metara od luke Ohrid, hotel Mr. I nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom u svim prostorijama. Hotel nudi bar u kome možete da uživate u piću, kao i terasu i poglede na planinu. Privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi. Svaka soba poseduje flat-screen TV. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde možete da se opustite nakon dana ispunjenog aktivnostima. Neke sobe poseduju terasu ili balkon. Sve sobe nude sopstveno kupatilo sa tušem. Za vašu udobnost, besplatan toaletni pribor i fen za kosu su obezbeđeni. Objekat nudi poslugu u sobi.

VILA MIA

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Vila Mia se nalazi u Starom gradu Ohrida, na 200 metara od plaže. Nudi besplatan bežični internet i smeštajne jedinice sa pogledom na Ohridsko jezero. Svi klimatizovani apartmani tipa "suite" opremljeni su mini-barom i imaju balkon. Sadrže sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.

VILA ČEKRE

Vila se nalazi na manje od 50m od jezera. Lokacija vile je izuzetna, jer izlazi na setaliste koje vodi do starog grada uz samo jezero.

VILA 4 SEASONS

Ovaj objekat je udaljen par minuta hoda do jezera. Bežični internet se može besplatno koristiti. Sve klimatizovane smeštajne jedinice poseduju flat-screen TV. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje i/ili trpezariju. Na raspolaganju je kuhinja sa tosterom, frižiderom i pločom za kuvanje. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Posteljina je obezbeđena.

VILA AQUA BLUE

Vila se nalazi na keju i par minuta hoda do centralnog trga. Vila poseduje cetvorokrevetne apartmane, kuhinju, kupatilo, grejanje, LCD TV..

VILA B&S

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Apartmani u porodičnom vlasništvu B&S nalaze se na samo 100 metara od Ohridskog jezera i na 5 minuta hoda od starog grada i gradskog centra. U ponudi je šarmantni vrt sa prostorom za sedenje i priborom za pripremu roštilja. U ponudi ima smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Svaki studio sadrži čajnu kuhinju sa trpezarijom, TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Gosti koji borave u sobama mogu koristiti zajedničku kuhinju. Uživajte u doručku ili večeri u vrtu.

VILA DAC APP

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Apartmani Dac su smešteni na 200 metara od Ohridskog jezera. U ponudi imaju klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan javni parking preko puta objekta. 

Svaka smeštajna jedinica poseduje TV sa kablovskim kanalima i wi fi mrezom. Pored toga sadrže čajnu kuhinju sa trpezarijom. Kupatilo je opremljeno tušem. Sa balkona se pruža pogled na okolinu, sa nekih terasa i direktan pogled na jezero.

VILA TINA

Nalzi se na oko 3 minuta hoda od jezera i centra grada.

VILA DI ANGOLO 3*

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hostel i apartmani Di Angolo smešteni su u starom, živopisnom centru Ohrida i raspolažu  smeštajnim jedinicama sa pogledom na Ohridsko jezero. U okviru objekta na raspolaganju su picerija i klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i flat-screen TV-om.

Većina soba uključuje sopstveno kupatilo, frižider i TV sa kablovskim kanalima. Samo jedna soba obuhvata krevete na sprat i korišćenje zajedničkog kupatila. 

VILA FILAND 4*

Nalazi se pored jezera na par minuta hoda od strogog centra grada. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje khinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga.

 

VILA SMAKOSKI 3*

Nalazi se pored jezera na par minuta od strogog centra grada. Vila poseduje izuzetnu lokaciju. Svaki studio poseduje kuhinju, kupatilo, tv, wi-fi.

  

VILA CELUS

Nalazi se na 50m od obale Ohridskog Jeyera i oko 500 metara od centra Ohrida. Studiji sadrze sopstveni balkon. Svi studiji sadrze cajnu kuhinju, trpezariski deo i deo za sedenje sa TV-om i kablovskim kanalima, kupatila imaju tus. Vila ima pristup bezicnom internetu kao i sopstveni parking. 

 

VILA MARJAN

Apartmani Marjan se nalaze u centru Ohrida, na samo 30 metara od Ohridskog jezera. Gostima su na raspolaganju sobe opremljene TV-om sa kablovskim kanalima, restoran i vrt sa terasom i priborom za roštilj. U ponudi su besplatan bežični internet i besplatan parking.

Sve sobe sadrže frižider, brodski pod, balkon sa pogledom na jezero i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Gosti mogu koristiti i zajedničku kuhinju.

ViL Together APARTMANI

Apartmani se nalaze u centru kod opstine. Potpuno novi apartmani, veoma ukusno opremljeni. Poseduju kuhinju, kupatilo, parking, wi fi.

VILA DAMJAN

Objekat Damjan je smešten u Ohridu, na 150 metara od plaže na Ohridskom jezeru. Nudi smeštaj za samostalan boravak i raspolaže vrtom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Sve smeštajne jedinice u objektu Damjan gledaju na jezero i imaju sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. Takođe sadrže TV sa kablovskim kanalima, sofu na izvlačenje i prostor za sedenje.

Najbliži restoran i prehrambena prodavnica nalaze se na 50 metara od objekta.

VILA ILIJA

Nalazi se na obodu Starog grada u Ohridu, na 50m od Ohridskog Jezera. Sve sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima, elektricni cajnik i sopstveno kupatilo sa tusem. Pored toga sadrze prostor za sedenje sa sofom. Pojedine sobe imaju i direktan pogled na jezero. 

VILA LAGUNA

Vila Laguna se nalazi u centru Ohrida, 150m od jezera, i od setalista prema centru. Laguna raspolaze sa 5 studia, koji se nalaze na prvom spratu. Vila je moderno opremljena, svaki studio poseduje sopstveno kupatilo, kablovsku televiziju, frizider, bezicni internet, zajednicku kuhinju i grejanje.

VILA KOSTA

Nalazi se u strogom centru starog grada. Od Plostata udaljena minut hoda. Lokaciski najbolje pozicionirana vila. Svi klubovi i restorani su na par koraka od vile. Studija su za 2 i 3 osobe a apartman za 5 osoba, skromnije su opremljeni. Opremljeni su TV-om, čajnom kuhinjom sa frižiderom, sopstvenim kupatilom, WI-FI.

 VILA KOSTA DE LUX

Vila se nalazi 350m od šetališta i jezera, a na 5 min šetnje od starog grada i centra. Svi studiji su na istom spratu i opremljeni modernim nameštajem. Ovo je jedna od novijih vila u našoj ponudi. Svaka smeštajna jedinica nudi besplatan WI-FI i LCD TV sa satelitskim kanalima. Studija su opremljena čajnom kuhinjom sa frižiderom, sopstvenim kupatilom. Gostima je na raspolaganju besplatan parking. Na samo 5 minuta hoda od apartmana gosti mogu pronaći niz znamenitosti, uključujući različite crkve i manastire. U neposrednoj blizini smeštajnog objekta nalaze se tradicionalni restorani, barovi i prodavnice.

 VILA FUNDA

Nalazi se 50m od jezera na par minuta hoda od centra. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo, klima uređaj, WI-FI, deljivu kuhinju. Neke sobe poseduju balkon, a sama vila ima i odličnu baštu. Sobe su za dve ili tri osobe. U neposrednoj blizini vile su brojni restorani i barovi, različite radnje. Samo par minuta je udaljena od starog grada.

VILA MAJA

Vila se nalazi na samoj obali jezera na šetalištu, udaljena 300m od centra. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji imaju sopstveno kupatilo, kuhinju, terasu, TV, WI-FI.

VILA DION

ova vila se nalazi na samo 50m od jezera i 400m od centra. Vila raspolaže sa 11 studija. Svaki studio poseduje sopstveno kupatilo, TV sa kablovskim kanalima, kuhinju, francuski krevet i dve sofe na razvlačenje.

VILA MATEJ

nalazi se na 5 minuta hoda od centra, 150 m od jezera. Sobe imju sopstveno kupatilo. Na prizemlju se nalazi zajednicka kuhinja sa dnevnim boravkom. U blizini vile se nalaze prodavnice i banka.

VILA NEMO DE LUX

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Apartmani Nemo DeLux nalaze se u Ohridu, na 5min hoda od luke Ohrid. Ranohrišćanska bazilika udaljena je 1,4 km. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama, a privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i sadrže TV sa kablovskim kanalima. Pojedine poseduju prostor za sedenje i/ili balkon. Peškiri i posteljina su obezbeđeni.

VILA SAN MARI

Vila je smestena na samom setalistu u Ohridu. Od strogog centra je udaljena par koraka. Vila gleda na samom jezeru. Ali ne mozemo garantovati da svaka soba ima direktan pogled na samom jezeru.

VILA AGRIROSKI

Udaljeni su samo 50 metara od obale jezera. Objekat nudi smeštajne jedinice sa kablovskom televizijom. Srednjovekovna crkva Svete Sofije nalazi se na 10 minuta hoda.

Sve smeštajne jedinice imaju drvene podove. Pojedine takođe sadrže klima-uređaj ili terasu. Besplatan bežični internet dostupan je u svim smeštajnim jedinicama.

VILA KLIMENTINA

Vila Klimentina nalazi se na 300 metara od luke u Ohridu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Svaka soba poseduje TV. Pojedine sobe imaju balkon ili popločano dvorište. Sobe sadrže sopstveno kupatilo.

Ranohrišćanska bazilika (Plaošnik) nalazi se na 600 metara, a Muzej Kuća Robevih na 200 metara od vile Klimentina.

VILA PASKO

Vila Pasko se nalazi na keju, 20 metara od jezera i par minuta hoda do centralnog trga. Sobe poseduju kupatilo, grejanje,kablovsku Tv, WiFi. Cetvorokrevetni studio ima dve odvojene sobe

VILA GRETA PIPILE

Vila Greta Pipile nalazi se na šetalištu kraj Ohridskog jezera, na samo 500 metara od centra Ohrida. Nudi apartmane za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom. Javni parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Svi apartmani sadrže sofu, TV i kuhinju. Pojedini apartmani imaju i terasu. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tušem.

VILA BISER

Vila Biser nudi nov, moderan smeštaj u blizini jezera, ali u neprometnoj ulici, tako da je pogodan kako za porodične ljude, tako i za mlade kojima je centar Ohrida na samo nekoliko minuta pešačenja. Vila poseduje 4 dvokrevetne sobe opremljene SAT/TV, zasebnim kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Parking je obezbeđen. U blizini su prelepe plaže, gradsko šetalište, Internet kafe, restorani...

VILA REBEKA

Vila Rebeka nalazi se odmah iza jednog od najpoznatijih pabova na Ohridu, TINO's pub. Vila je B kategorije, svaki studio poseduje svoju kuhinju i kupatilo. Lokaciski je na 20m od jezera, i par minuta lagane setnje do strogog centra Ohrida.

VILA DIMIC

U tihoj ulici zaštićenoj od buke, na samo trideset metara od obale Ohridskog jezera nalaze se apartmani porodice Dimić. Prva kuća, u kojoj se nalaze 3 aparmana i 3 studija izgrađena je 2005. godine. Na svakoj etaži nalaze se po jedan apartman i studio. Kuća se sastoji od prizemlja, dva sprata i potkrovlja. Na raspolaganju su ukupno 3 apartmana i 7 studija. Druga kuća, u kojoj se nalaze 4 studija izgrađena je 2009. godine. Na svakoj etaži se nalazi po jedan studio povrsine 30 m2.

VILA MARIJA

Vila se nalazi na samoj obali jezera na šetalištu, udaljena 300m od centra. Vila Marija je odmah iznad TINO's pub-a. Slobodno mozemo da kazemo da ova vila ima najbolju lokaciju. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije kao i cetvorokrevetne apartmane koji imaju sopstveno kupatilo, kuhinju, terasu, TV, WI-FI.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

OPŠTE NAPOMENE:

Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.


UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA.

 

 

Više iz ove kategorije Krakov - Nova godina 2020 »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs