togethertravel

 

  

Uranak - Srebrno Jezero

Ocenite ovaj članak
(55 glasova)

 

Šta je УРАНАК?

УРАНАК je 4 dana najbolje zabave u Srbiji. Uživaćemo u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana, kao i u noćnim žurkama sa poznatim domaćim izvođačima, bendovima i DJ-evima.

Gde će se održati УРАНАК?

УРАНАК će se održati na Srebrnom jezeru, jednom od najlepših odmarališta u Srbiji. Do njega se stiže za par sati vožnje sa našim party busevima, a kolima i kraće. Želimo da pokažemo da se i u našoj zemlji mogu orgnizovati putovanja za pamćenje.

Kada je УРАНАК?

УРАНАК je za vreme prolećnog raspusta, 29.04 - 02.05.2020.

Budi i ti deo nezaboravne atmosfere УРАНАК 5.0

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / nedelja, 29. april / BEOGRAD – SREBRNO JEZERO:

Okupljanje grupe na parkingu kod buvljaka, u jutarnjim časovima. Polazak sa parkinga kod buvljaka. Kratak put i brzinom svetlosti stižemo na destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 12h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 14h kreće prva dnevna žurka na bazenu. Prva večernja žurka, žurka otvaranja УРАНАК 3.0održaće se u Aqua klubu Copacabana sa početkom u 22h. Noćenje.

2. DAN / ponedeljak, 30. april / SREBRNO JEZERO (fakultativni izlet „Party krstarenje Dunavom):

U prepodnevnim časovima, nakon prve noći, uz jutarnju kaficu, uživamo u biseru istočne Srbije. U 12h nastavljamo dalje, jer počinje dnevna žurka na bazenu. Kupanje, kokteli i uživanje u prirodi našeg Srebrnog jezera dok muzika ubrzava. U 15h, fakulatativno, tročasovna dnevna žurka na brodu. Nakon završetka žurke na brodu, nastavljamo žurkom na bazenu, koja svakako nije ni prestajala. Posle kratkog predaha u 22h počinje druga tematska žurka. Noćenje.

3. DAN / utorak,  1. maj / SREBRNO JEZERO:

Trećeg dana dnevna žurka kreće ponovo u 12h, a tradicionalne  igre bez granica počinju u 15h, održaće se u Aqua klubu Copacabana, verujemo da će biti najbolje ikada do sada. Zabava se tu ne završava, pa nakon igara bez granica, gde pobednike čekaju „večernje nagrade“ nastaljamo sa još jednom noćnom, već trećom po redu tematskom žurkom, koja počinje u 22h. Noćenje.

4. DAN / sreda, 2. maj / SREBRNO JEZERO - BEOGRAD

Nakon napuštanja soba u podnevnim časovima, ostatak popodneva je rezervisan za odmaranje. Nakon uživanja na jezeru priprema za polazak nazad, svako ka svome gradu. Dolasci u poslepodnevnim časovima.

U PRODAJI

Termin  29.04 – 02.05.2018.

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

Jazz

49€

45€

/

/

Apartman Živanovič

/

45€

39€

39€

/

Vila Hella

45€

39€

39

/

/

Vila Alex

49€

45€

/

/

Vila Pantić

45€

39

39€

/

/

Vila Bella

49€

/

45€

/

39€

Vila Nešić

/

/

/

/

Vila Petrović

/

/

/

Vila Milić

/

/

/

/

Vila Jutro

49€

39€

39€

/

/

Vila Stella

/

45€

/

/

/

Vila Lago

/

/

/

/

Vila Dunavski Cvet

49€

45€

/

/

/

Vila Brka

55€

49€

45€

/

/

Vila Novak

/

/

45€

39€

/

Odmaralište Jezero (pun pansion )

/

/

Odmaralište TEO4

/

Vila Dinčič

59€

55€

/

/

/

 

Cena aranžmana obuhvata:

  1. 3 noćenja u izabranom smeštaju
  2. ULAZNICU za sve dane festivala
  3. Turističko vođenje puta
  4. Organizacioni i drugi troškovi agencije

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

  1. Autobuski prevoz za polazak iz ( Beograda , Kragujevca i Niša i Leskovca 15e), za polazak iz Novog Sada 20e
  2. Individualne troškove putnika
  3. Boravišnu taksa je 60 rsd po danu (plaćanje u agenciji)

Smeštaj:

Odmaralište Srebrno jezero nalazi se pored istoimenog jezera u strogom centru. Raspolaže sobama različitih kategorija sa kapacitetom od 240 ležajeva. Sve smeštajne jedinice imaju panoramski pogled na jezero i bagremovu šumu. U hotelu Srebrno jezero postoji restoran koji može da primi 300 osoba, dok je kapacitet terase 500 mesta za sedenje. U restoranu se pretežno nude specijaliteti nacionalne kuhinje, jela sa roštilja, kao i riblji specijaliteti.

Vila Brka nalazi u strogom centru na samoj obali jezera. Raspolaže sa deset soba,od kojih 5 sa francuskim ležajem (160x200) i pet sa francuskim i pomoćnim (120x200). Svaka soba ima kupatilo,klimu i grejanje, frižider, wi-fi, lCD televizor sa kablovskim programom, sopstvenu terasu sa pogledom na Srebrno jezero i zaseban ulaz, što gostima pruža potreban osećaj privatnosti.

Apartmani El Barco se nalaze na samom ulasku na Srebrno jezero, udaljeni su od kupališta 400m. Izuzetno udobni apartmani i sobe, blizu trim staza, okruženi zelenilom, pružaju šansu za kompletan odmor i najprobirljivijim turistima. Turiste očekuje usluga najvišeg kvaliteta apartmani su 1/3, 1/4, 1/6 u njima se nalazi klima uređaj, plazma televizor, internet, mini bar, kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. Sve sobe pružaju predivan pogled i imaju terasu.

Vila Tamaris smeštena u samom srcu Srebrnog jezera, u naselju Beli Bagrem na samo 300 metara od plaže. Vila Tamaris predstavlja savršeno mesto za Vaš  prijatan boravak gde ćete u idealnom okruženju osetiti sve čari ovog prelepog mesta kao i samog festivala. Poseduje dvokrevetne sobe i svaka soba ima sopstveno kupatilo, terasu, klimu, kablovsku televiziju i mini bar.

Vila Ljilja nalazi se na 300m od jezera u glavnoj ulici, poseduje jednu sobu sobe i tri studija. Svaka sobe poseduje sopstveno kupatilo i tv.

Vila Petrović se nalazi na samom ulasku na Srebrno jezero, udaljeni su od kupališta 400m. Izuzetno udobni apartmani sa zajedničkom kuhinjom koje se nalazi u suterenu vile. Vila je okružena zelenilom i pružaju šansu za kompletan odmor. Svaki apartman poseduje jedan francuski ležaj i sofu na razvlačenje, klima uređaj, televizor, internet, kupatilo, Sve sobe pružaju predivan pogled i imaju terasu.

Vila Bela nalazi se u neposrednoj blizini jezera. Svaki apartman poseduje kompletnu opremljenu kuhinju, sa zasebnim kupatiom, tv-om, izlazom na terasu i parkingom.

Vila Nešić nalazi se na 80m od jezera u mirnom ambijentu. Vila poseduje tri dvokrevetna i jedan trokrevetni studio.Svaki studio ima mini kuhinju, kupatilo, TV i klimu.Vila imam parking mesto i letnjikovac sa roštiljom.

Vila Ribolovačka priča se nalazi u glavnoj ulici na 150m od jezera. Raspolaže sa 4 sobe i jednim apartmanom. Svaka soba ima poseban ulaz, kupatilo, tv, kablovsku . U sklopu našeg objekta nalazi se i velika terasa.

Srebrno jezero i Vila Stelasu idealna destinacija za sve one koji žele da vreme provedu u prirodi, a da sebi ne uskrate komfor visoke kategorije.To je moderan i atraktivan objekat sagrađen 2010. godine. Dobio je kategoriju sa 4 zvezdice, što mu po svemu, a i utisku samih gostiju i pripada.Posebnu prijatnost pružiće Vam klimatizovan prostor svakog apartmana, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu. U neposrednoj blizini prenoćišta nalazi se plaza i aqua park.

Vila Dunavski cvet nalazi se na samoj obali jezera. Objekat poseduje 12 dvokrevetnih, trokrevetnih soba. Svaka soba je klimatizovana, ima TV sa kablovskom televiziom i svojim kupatilom.

Vila Dinčić
Vila Dinčić raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: apartmani, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor.
Vila raspolaže i tv salom sa aperitiv barom.

Vila Pantić se nalazi u strogom centru Srebrnog jezera, neposredno iznad glavne plaže na 100m od jezera. Objekat i kompletan nameštaj su novi. Raspolaže sa 4 apartmana koji imaju TV (kablovska), kompletno opremljene kuhinje, terase i sopstveni parking.

Apartmani Keti nalaze se u naselju Beli Bagrem na 300m od jezera. Vila poseduje dva apartmana od kojih je jedan duplex za 7 osoba. Oba apartmana imaju kuhinju, kupatilo, tv sa kablovskom, klimu.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 1000rsd prilikom rezervacije, druga rata 2000rsd do 5. marta, ostatak ( u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate ) najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
  • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama u zavisnosti od datuma prijavljivanja
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi org. putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO,Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon:0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016.

Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS. Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

-              troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;

-              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:

-              potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;

-              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku:

-              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;

-              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona+ 381 11 36 36 999, ili na mailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

 

Ovim potpisom potvrđujem da mi je ponuđeno putno zdravstveno osiguranje, da sam upoznat sa Opštim uslovima putovanja i Programom putovanja agencije Special travel agency. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs