togethertravel

 

  

KUŠADASI

Ocenite ovaj članak
(36 glasova)

TURSKA / KUŠADASI 2019

Kušadasi je jedan od najlepših i najpoznatijih mesta za zabavu i odmor u Turskoj. Nalazi se u fenomenalnom zalivu u Egejskom regionu Turske i u prevodu Kušadasi znači “ostrvo ptica”. Ovaj lepi gradić privlači na hiljade mladih iz celog sveta zbog brojnih peščanih plaža sa barovimai čuvenim noćnim životom u klubovima u centru grada.Pored toga može se uživati u bezbroj ribljih restorana, istorijskim lokalitetima i šoping centrima u okolini. Tokom Puzzle letovanja posetićemo Efes i Pamukale. Efes je jedan od najpoznatijih drevnih antičkih gradova u kojem se nalazi jedno od sedam svetskih čuda starog sveta – Artemidin hram.Pamukale,u prevodu “pamučna tvrđava”, je kompleks kaskadnih terasa sa bazenima kalcijum bikarbonata nastalih aktivnošću podzemnih vulkana.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju, Bugarsku i Tursku.

2-10. DANKušadasi  
Dolazak u Kušadasi (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Smeštaj u sobe. Tokom boravka u Kušadasiju biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama i plažnim barovima. Pored zabave u samom Kušadasiju, posetićemo i Efes, Pamukale, kupati se na plažama Ladies beach i Nacionalni park, krstariti brodomuz zalazak sunca,  kupati se u Aqualend-u, kupovati u outlet centru Soke i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 1. DAN:  Kušadasi
  Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku uz usputne pauze za odmor i osveženje.
 2. DAN:  Beograd
  Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

Opis Smeštaja:

Hotel Rising Sunse nalazi u centru Kušadasija i udaljen je oko 5min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne sakupatilima i terasama. Hotel poseduje restoran za sopstvene potrebe, lift, besplatan Wi-Fi i otvoreni bazen na krovu sa prelepim pogledom na centar grada i Egejsko more. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Parisje potpuno renoviran 2019. godine i nalazi se u centru Kušadasija. Udaljen je oko 6min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne sa kupatilima i terasama. Hotel poseduje bašta restoran, lift, besplatan Wi-Fi i otvoreni bazen koji se nalazi sa bočne strane. Doručak je na bazi švedskog stola.

 

Termin 16-27.07. 25.07.-05.08. 03.08.-14.08. 12.-23.08.
Naziv smeštaja / broj kreveta 2 3 2 3 2 3 2 3
Hotel Rising Sun 190 185 190 185  190 185 175 170
Hotel Paris 190 185 190 185 190 185 175 170

 

Cena aranžmana obuhvata:

 1. 9 noćenja u izabranom smeštaju
 2. Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd)
 3. Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 4. Organizaciju putovanja u celini

Polazak iz NS će biti realizovan ako bude min 15 osoba. Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 30€.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1300rsd (0-18 god.) i 1950rsd (19-70 god.) Osigurana suma 30000 €
 2. Fakultativne izlete na destinaciji
 3. Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: deposit 3 000 RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon prijave, 50% od vrednosti aranžmana 45 dana pred polazak, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja uratama do kraja 2019. godine bez kamate.
 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučajunedovoljnogbrojaprijavljenihputnika, rok za otkazaranžmana od straneagencije je 5 dana preputa.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016.

Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

 • troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;
 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:
 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;
 • potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju štete nanete putniku:

 • potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;
 • potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

 

Više iz ove kategorije « LEFKADA OHRID »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs