togethertravel

 

  

grcka

KALITEA

Ocenite ovaj članak
(73 glasova)

GRČKA / HALKIDIKI / KALITEA 2020

Halkidiki je poluostrvo na severu Egejskog mora. Na samo 780 km od naše prestonice predstavlja idealnu lokaciju za letovanje, a ako tome dodamo izbor destinacije na prvom manjem poluostrvu Kasandra koje je poznato po prelepim plažama i odličnom noćnom provodu dobra zabava je zagarantovana. Na 90km od Soluna, na istočnoj strani poluostrva Kasandra, na dugačkim peščanim plažama, okružena borovim šumama leži jedna od najvećih tajni Halkidikija – Kalitea. U njoj možete naći najveće i najluksuznije hotele na severu Grčke, fantastične uvale i plaže. Ono što razlikuje ovo mesto od svih ostalih na Halkidikiju je raznovrsni noćni život. Kompetan noćni život Soluna se u toku letnjih meseci seli u ovo mesto kao i svi turisti sa Halkidikija koji žele dobar i kvalitetan provod. Tokom dana kompletna zabava je skoncentrisana u beach barovima na plaži and „when the sun goes down“ selimo se u neki od mnogobrojnih klubova i to ne bilo kakvih, već najboljih u Grčkoj.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Beograd

Okupljanje grupe u večernjim časovima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-10. DAN: Kalitea

Dolazak u Kaliteu u popodnevnim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima). Smeštaj u studije/sobe/apartmane. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei pored boravka u samom mestu imaćete prilike da fakultativno posetite najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija. Tokom dana fakultativno obilazimo plaže na prvom prstu Halkidikija(Xenia, Fourka, Molos, Chelona), fakultativno organizujemo krstarenja Toroneus zalivom a tokom noći fakultativno posećujemo najbolje nočne klubove u Kalitei (PEARL, Ahoy) kao i najbolji nočni klub u Pefkohoriju.

11. DAN: Kalitea

Napuštamo sobe/apartmane/studije. Slobodno vreme za opraštanje sa Kaliteom i kupovinu suvenira do popodnevnih časova kada je planiran polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12. DAN: Beograd

Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

Termin 04 - 15.07. I
13. - 24.07. II
22.07. - 02.08 III
Naziv smeštaja / broj kreveta 2 3 4 5 2 3 4 5 2 3 4 5
Anna Bill x 195 165 155 x 220 200 180 x 230 205 185
 Mavroudis Rooms 235 195 x x 240 205 x x 250 220 x x
Golden Sun                        
Corali                        

 

Termin 31.07. - 11.08. IV
09. - 20.08. V
Naziv smeštaja / broj kreveta 2 3 4 5 2 3 4 5
Anna Bill x 240 210 195 x 235 205 190
 Mavroudis Rooms 265 225 x x 260 220 x x
Golden Sun                
Corali                

 

Cena aranžmana obuhvata:

 1. 9 noćenja u odabranom smeštaju u Kalitei
 2.  Prevoz turističkim autobusima na relaciji Beograd – Kalitea - Beograd
 3. Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 4. Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana obuhvata: 

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1200rsd. Osigurana suma 30000 € Triglav osiguranje
 2. Boravišna taksa plaća se na destinaciji.
 3. Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus.
 1. Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
 2. Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 3 000 RSD prilikom rezervacije, druga rata 3 000 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak u ratama najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2020. godine bez kamate.

 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke.

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana

 

DOPLATA za polazak iz NS je 7€. Polazak će biti realizovan za min 15 osoba. DOPLATA za polazak iz Kragujevca i Kruševca 10e. Doplata za polazak iz Užica, Čačka, Vrnjačke banje, Trstenika, Kraljeva 20e. UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.

NAPOMENE: U slučaju da grupa putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti zajedno. U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim prevoznim sredstvom sa dela puta do (ili sa) destinacije. Maloletna lica, ukoliko putuju sa nekim drugim odgovornim licem ili profesorom, moraju imati saglasnost roditelja, overenu kod nadležnog organa. Moguće je navesti željeni raspored sedenja u prevoznom sredstvu ali agencija ne može da garantuje da će takav raspored i biti ostvaren u zavisnosti od objektivnih okolnosti. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u okviru smeštaja trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim smeštajima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. Opisi usluga sadržani u programima putovanja su verodostojni, a ne i opis usluga na web sajtovima, usmeno izrečeni opisi od prodajnog osoblja kao i od strane subagenata.

FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude - Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

UPOZORENJE: Potrebno je da vodite računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka graničnih vlasti ili trajekt kompanija, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.

Potrebno je da imate u vidu da je destinacija koju ste odabrali za svoje letovanje prilagođena mladima i da ima bogat noćni život, naročito u klubovima duž plaže koji su neretko i u blizini naših smeštaja, tako da je moguća glasnija muzika i buka u večernjim (noćnim) satima na šta organizator putovanja nema uticaj. Autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta. Većina smeštaja je pokrivena Wi-Fi signalom u lobiju, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu. Smeštaj zadržavaju pravo da uslugu korišćenja Wi-Fi konekcije dodatno naplaćuju, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

Jako je važno da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Special travel agency, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Triglav osiguranja.

Licenca Republike Srbije za organizovanje turističkih putovanja OTP 32/2020 kategorija A 25.

 

Opis Smeštaja:

Anna Bill vila smeštena 400m od centra sela. Struktura apartmana I studija je za tri, etiri i pet osoba. U neposrednoj blizini vile se nalazi i market tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namernica. Sve sobe su klimatizovane sa čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Mavroudis Rooms nalazi se na 300 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem.

Golden sun studios Nalazi se na 500m od plaže i na 200m od centra Kalitee. Odlična vila sa 1/3 i 1/4 studijima. Svaka soba sadrži opremljena je Tv, kuhinjom, klima uređajem. Svaka jedinica ima sopstveni balkon.

Corali studios: Nalazi se u mirnom delu Kalitee, nalazi se na 200m udaljenosti od centra mesta i 500m od morauda. Market je u neposrednoj blizini. Vila Corali raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima. U svakom studiu se nalazi TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Yanna studios nalazi se na 100 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem. Svaka jedinica ima sopstveni balkon.

 

Više iz ove kategorije « KRF KAVOS KEFALONIJA - POROS »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs