togethertravel

 

  

grcka

LEFKADA

Ocenite ovaj članak
(70 glasova)

GRČKA / LEFKADA / NIKIANA 2019

LEFKADA - pripada grupi jonskih ostrva. Glavni grad je Lefkada ili kako ga meštani zovu Lefkas. Ostrvo ima površinu od 300 kvadratnih kilometara i povezana je kopnom sa prevlakom dužine dva kilometra i pokretnim mostom. Lefkada je zeleno ostrvo, prekriveno gustom borovom šumom i maslinjacima. Od plaža Porto Katsiki, Egremni, Milos, Katsima... zastaje dah, a beli pesak sve ostavlja bez daha.
Nidri je najveći i najpoznatiji turistički gradić i nalazi se na jugoistoku ostrva. Smešten je u zalivu okružen ostrvcima Maduri, Meganissi, Onazisovo ostrvo Skorpio i mnoga druga manja. Letovalište obiluje prodavnicama, restoranima, kafićima, barovima i ima dugačku, šljunkovitu, gradsku plažu. Pored luke za mnogobrojne brodove koji krstare oko ostrva i prevoze kupače na mnogobrojna ostrvca preko puta, tu se nalazi i marina za jahte koja predstavlja savršeno utočište za mnogobrojne nautičare i jedriličare.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Beograd
Polazak autobusa sa sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta OTC Buvljak (okvirno 16:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10. DAN: Nikiana
U ranim popodnevnim časovima stižemo na Lefkadu u mesto Nikiana, smeštamo se u apartmane/studije/sobe i krećemo u istraživanje ovog najpopularnijeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Večernje zagrevanje počinjemo uobičajeno u barovima i kafeima. Sledi đuskanje do jutra u nekom od najpoznatijih klubova Sail Inn, Club Tropicana,Excesses... Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nidri, tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros i Kolivata, Kefalonije...

11-12. DAN: Nikiana/ Beograd
Pakujemo stvari i polako napuštamo Nikianu. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih

 Umanjenje za polazak iz Leskovcka i Nisa je 7e po osobi. Umanjenje za sopstveni prevoz je 50e po osobi (ne vazi za last minute)

 

LAST MINUTE za polazak 07.07. cene su sa vec uracunatim popustom.

Termin 07.07-18.07 16.07-27.07 25.07-05.08
Naziv vile/broj kreveta 2 3 4 5 2 3 4 5 2 3 4 5
ODISEJ x

190

175

160

255

250

225

210

285

275

255

240

SUN 210 200 x x 240 230 x x 270 260 x x

Cena aranžmana obuhvata:

 1. 9 noćenja u izabranom smeštaju
 2. Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd)
 3. Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 4. Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 900rsd (0-18 god.) i 1300rsd (19-70 god.) Osigurana suma 30000 €
 2. Fakultativne izlete na destinaciji
 3. Individualne troškove putnika.
 4. Boravisna taxa

Polazak iz NS će biti realizovan ako bude min 15 osoba.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: deposit 2 000 RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon prijave, 50% od vrednosti aranžmana 45 dana pred polazak, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja uratama do kraja 2019. godine bez kamate.
 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.
 • Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.
  U slučajunedovoljnogbrojaprijavljenihputnika, rok za otkazaranžmana od straneagencije je 5 dana preputa.

 

Opis smeštaja:

Vila Tula - Nalazi se u mirnom delu Nidrija, na oko 200 m od centra i oko 600 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju, kupatilo, tv,klimu koja se doplaćuje na licu mesta i terasu. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Studiji se nalaze u prizemlju i na I spratu. Struktura: 1/2 std, 1/3 std

Vila Stelios - Nalazi se na 50m od mora u Perigialiju a od gradske plaže i centra Nidrija je udaljena 900m. Sadrže trokrevetne studije sa opremljenom kuhinjom, TV-om, A/C i terasom sa pogledom na more. Klima se doplaćuje na licu mesta.

Vila Angelina - se nalazi na udaljenosti 350m od mora, isto toliko i od centra Nidrija. Od plaže su udaljeni oko 550m. 1/5 mezonet u prizemlju i 1/6 mezonet na II spratu. Svi smeštaji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i klimu koja se doplaćuje na licu mesta. Gostima je na raspolaganju bazen koji se nalazi u sklopu objekta

Vila Vagelia - Smeštena je u centru Nidrija, raspolaže sa dvokrevetnim sobama, sobe nemaju kuhinju (pojedine imaju mini kuhinju-pitati u agenciji). Struktura kreveta je ili jedan bračni ili dva single kreveta. Sve sobe imaju TV/WC i klimu koja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Fraxi

 

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja  uskladjen sa YUTA standardom.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

Više iz ove kategorije « ZAKINTOS KUŠADASI »

adresa:

Bulevar Oslobodjenja 147

Elu centar na spratu, lokal br. 1

16000 Leskovac, Srbija

telefoni:

016 31 000 61
016 260 193
065 210 75 75
fax: 016 260 193

radno vreme:

08 do 20h radnim danima

subotom od 09 do 16h

e-mail: info@togethertravel.rs